Backoffice medewerker

Location: The Netherlands

Reporting to: Sales

Job Description

Wil je werken bij een snelgroeiend, sprankelend bedrijf? Blijf lezen!


SodaStream is de fabrikant van de “Sparkling Water Maker” die in een paar seconden leidingwater verandert in vers koolzuurhoudend water. Met deze Sparkling Water Maker kun je op een duurzame manier je eigen verfrissende koolzuurhoudende drank maken, met verrassend lichte of intensere bubbels. Dit apparaat gaat het verbruik van plastic flessen tegen. Dat is SodaStream.


Om ons dynamische en groeiende team in Nederland te versterken, zijn we op zoek naar werknemers met vergelijkbare kenmerken als onze eigen unieke producten. Sprankelend van energie, origineel en met lef. Werknemers die het verschil maken en out of the box denken. Iemand die voor verandering kiest, gewaagde risico's durft te nemen en die altijd het beste uit zichzelf wil halen.


Heb je interesse en wil je meer weten over SodaStream? Neem dan een ​​kijkje op onze website www.sodastream.nl.


Functie

De backoffice-afdeling is gericht op het verlenen van ondersteuning en service aan interne en externe klanten met betrekking tot het Order-to-Cash en het Supply Chain-proces. Als Backoffice Medewerker houd je je bezig met het verwerken van orders in het Order-to-Cash-proces en ondersteun je de verkooporganisatie in de Benelux met als doel een ​​soepele logistieke uitvoering van het verkooporderproces te garanderen. Je voert orders in en verwerkt deze, verricht de facturatie, biedt verkoopondersteuning en houdt klantinformatie bij, regelt de orderstatus en zorgt voor een constante orderstroom.

·        Zowel intern als extern ben je eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten en consumenten.

·        Je lost problemen op en handelt klachten af, zorgt voor een correcte opvolging ervan en analyseert problemen en klachten om soorgelijke, toekomstige problemen te voorkomen.

·        Daarnaast lever je een bijdrage aan het verbeteren van de afdelingsprocessen, draag je ​​bij aan het realiseren van de afdelingsdoelstellingen.

·        Tenslotte volg je de veiligheids- en kwaliteitsinstructies en draag je ​​bij aan de ontwikkeling en verbetering van de veiligheids- en kwaliteitsnormen van de organisatie.

Requirements

·        MBO-4 niveau

·        40 uur per week beschikbaar

·        Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie

·        Ervaring met MS-Office

·        Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

·        Kennis van de Franse taal is een pré.


Wat heeft Sodastream te bieden

Sodastream is een groeiend bedrijf en er zijn volop mogelijkheden om met ons mee te groeien. We bieden je een leuke, veelzijdige en bruisende werkomgeving waarin je jezelf voldoende kunt uitdagen en ontwikkelen. Daarnaast kom je te werken in een fris en open team waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheden hebt in je werkzaamheden.